Από φίλους για όλους τους φίλους του προσεγμένου και ποιοτικού ελληνικού φαγητού

Το «Οβελιστήριο των Φίλων» ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια σαν μια ιδέα συνεργασίας μεταξύ φίλων. Οι βασικές αρχές της φιλίας μας, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η έγνοια και η φροντίδα του ενός για τον άλλον, μεταφέρθηκαν και ενσωματώθηκαν στο dna της επιχείρησης και μετουσιώθηκαν σε αγάπη για αυτούς που μας εμπιστεύονται, πάθος για τα πιο νόστιμα πιάτα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά αλλά και μεράκι για ψήσιμο.

Σήμερα, το «Οβελιστήριο των Φίλων» έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια μικρών και μεγάλων φίλων μας όταν η περίσταση απαιτεί καλοψημένα κρεατικά, σουβλάκια και πιάτα της ώρας και μια από τις πλέον αυθόρμητες κινήσεις των κατοίκων των γύρω περιοχών για delivery στην ώρα του και στην καλύτερη εκδοχή του. Ο χώρος μας, στο Πικέρμι, είναι πάντα γεμάτος από οικογένειες και παρέες που θέλουν να απολαύσουν εκλεκτό τραπέζι στην πιο οικεία ατμόσφαιρα, ή ακόμα και να συνοδεύσουν την παρακολούθηση ενός αθλητικού event στον OTE tv, συνοδεία λαχταριστών μεζέδων.

Σήμερα, προχωράμε με την ίδια θέρμη και ενέργεια με την οποία ξεκινήσαμε, με τη δύναμη που μας δίνει η προτίμηση και τα καλά λόγια των πελατών που γίνονται φίλοι μας καθημερινά, και ακόμα μεγαλύτερη θέληση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Γι’ αυτό, συνεχίζουμε, εξελισσόμαστε και αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτησή μας ώστε να έχετε πάντα κοντά σας ό,τι καλύτερο υπάρχει στη μεσογειακή διατροφή, ό,τι πιο ποιοτικό επινοείται και δημιουργείται στην ελληνική κουζίνα. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να μας ρωτάτε, πάντα, τι νέο έχει ετοιμάσει το «Οβελιστήριο των Φίλων» για όλους εσάς, τους φίλους μας.

Η καλύτερη επιλογή για απολαυστικά τραπέζια

Επί της Λεωφόρου Μαραθώνα 48, δημιουργήσαμε ένα χώρο που απευθύνεται στους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας και των ελληνικών μεζέδων. Κοντοσούβλι, κοτόπουλο, σουβλάκια καλαμάκια, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ιδανικό για απολαυστικά τραπέζια με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για να συνοδεύσετε τις αθλητικές αναμετρήσεις του ΟTE TV που ενδιαφέρουν την παρέα, με τα πιο εκλεκτά μεζεδάκια και κρεατικά.

Κατάστημα Παλλήνης, Χώρος - Ψητοπωλείο Οβελιστήριο των Φίλων
Delivery Παλλήνη, Πικέρμι, Σουβλάκια, Καλαμάκια, Ψητα